“There is a crack in everything. That’s how the light gets in.”
Leonard Cohen

Terapiat

Yksilöterapia

Oletko tilanteessa, josta et pääse eteenpäin? Huomaat toistavasi samoja toimimattomia tapoja? Oletko iloton, uupunut, keskellä kriisiä tai haet uutta suuntaa elämääsi? Yksilöterapia voi tarjota sinulle apua ihmissuhteisiin, työhön tai johonkin elämäsi solmukohtaan.

Yksilöterapiassa kohtaan sinut siinä tilanteessa ja tilassa jossa olet. Kaikki tunteesi ovat sallittuja ja oikeita. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja keinot niiden saavuttamiseksi. Terapiaan voi tulla ilman kriisiä tai masennusta myös hyvinvointia ylläpitämään.

Pariterapia

Onko läheisyys kadonnut parisuhteestanne? Jumittavatko riitanne? Onko keskustelunne pelkkää syyttelyä?

Pariterapiasta on apua muun muassa keskinäiseen vuorovaikutukseen, kriisien käsittelyyn, keskinäisen luottamuksen palauttamiseen ja intiimin yhteyden löytämiseen.

Pariterapiassa saatte apua tunteiden tunnistamiseen, ilmaisemiseen, sekä uusien näkökulmien löytämiseen. Pariterapiaan voi tulla ennaltaehkäisevästi, päivittämään suhteen tilaa tai miettimään eroa sekä yhdessä pysymistä.

Tulevia terapiaryhmiä:

Nainen!

Oletko vihainen, väsynyt, masentunut?
Suoritatko ”kiltin tytön” elämää alistamalla itsesi muottiin?
Käännätkö vihasi itseäsi kohtaan?
Rankaisetko itseäsi tunteistasi?
Jos vastaat kyllä, niin oletko valmis tutkimaan itseäsi syvemmin ja ottamaan itsestäsi vastuuta?

Aikataulu

Helsingissä syksyllä 2021 neljänä viikonloppuna
14.-15.8.
28.-29.8.
11.-12.9.
25.-26.9.
la klo 10-16, su klo 10-15

Kurssin vetäjinä toimivat gestalt-terapeutit: Miia Lindström ja Liisa Mustonen. Kurssin (44h) hinta 620 euroa sis. alv. 24% (voi maksaa erissä).

Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot 15.7.2021 mennessä.

Naisjohtajien työnohjausryhmä

Mihin sinä suuntaat kiukkusi? Itseesi – olemalla aina "liian vähän" ja pyrkimällä täydellisyyteen? Vai painatko itseäsi näkymättömäksi? Nieleskeletkö itkua tai raivoa, kun sinua kohdellaan, epäkunnioittavasti tai sinut ohitetaan?

Kuinka usein pelkäät sanoa EI ja välttelet päätösten tekoa? Tunnetko, ettei kukaan ryhmässäsi oikein tiedä mihin suuntaan mennään? Oletko usein keskellä konfliktia ja jäädyt, ja myöhemmin kihiset, sillä keksit vasta myöhemmin mitä olisi pitänyt sanoa?

Jos et tunnista rajojasi, ole selkeä ja ilmaise tarpeitasi ja halujasi, miten voisit pysyä kontaktissa muihin ja johtamaan dialogissa?

Se miten johdat itseäsi on suoraan verrannollista siihen, miten johdat muita. Tyttöjä kasvatetaan edelleen eri lailla kuin poikia. Merkittävin ero kasvatuksessa ja kohtelussa on, että pojat kasvatetaan "aggressioon" ja myös aggressiivisiksi. Heille annetaan enemmän tilaa ja mahdollisuuksia ilmaista ja mennä kohti omia tarpeitaan. Tyttöjen oletetaan selviävän vähällä, nopeasti ja näkymättömästi. Tytöt opetetaan olemaan sopuisia. Ristiriidoista ja eriävistä mielipiteistä vaietaan. Varsinkin konflikteja pitää välttää - jopa itsensä kustannuksella.

Haluatko kasvaa uudelleen?

Oletko valmis työskentelemän itsesi kanssa ja muuttamaan tapaasi olla kontaktissa? Haluatko kasvaa omaan voimaasi luottavaksi ja sitä luovasti käyttäväksi johtajaksi, oman elämäsi johtajaksi?

Työskenneltyäsi itsesi kanssa, kohdattuasi pelkojasi ja odotuksiasi, voit hyväksyä ja armahtaa itsesi, tulla tietoisemmaksi kivusta ja epäterveestä dynamiikasta, ja valita terveempiä tapoja olla kontaktissa.

Gestalt työnohjauksen/coachingin tavoite on saada asiakkaalle tietoisuutta siitä, mitkä ovat hänen tarpeensa ja mitä hän todella haluaa. Tämä tietoisuuden voima johdattaa kohti muutosta. Tietoisuuden kasvaessa opimme uusia keinoja olla kontaktissa itseemme ja muihin. Muutos on mahdollinen vain tietoisuuden kasvaessa ja itsestä otetun vastuun lisääntyessä. Tule mukaan työnohjausryhmään ja kohtaa muutos.

Aikataulu

2.-3.10.
16.-17.10.
30.-31.10. ja
20.-21.11. 2021
La klo 10-16 ja su klo 10-16

Vetäjinä gestalt-terapeutit:
Miia Lindström ja Liisa Mustonen.
Hinta: 1200€ + alv.24% (Mahdollisuus maksaa kolmessa osassa.)