“There is a crack in everything. That’s how the light gets in.”
Leonard Cohen

Työnohjaukset

Stressiin kiinnitetään huomiota usein vasta kun se on vaivannut jo pitkään. Stressi syö sitoutumisen, tuottavuuden ja luovuuden. Se tuo tullessaan sairaita työntekijöitä, huonoja johtajia - kaikki häviävät, menettävät rahaa, aikaa ja motivaatiota.

Työnohjaus johtajille

Oletko tietoinen omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi? Saatko työyhteisön toimimaan itseohjautuvasti? Koulutuksessa löydät keinoja johtaa muutoksia, toimia haastavissa vuorovaikutustilanteissa ja nauttia johtamisesta. Kasvat johtajana, jolloin myös yrityksesi kasvaa.

Työnohjaus yksilöille ja tiimeille

Miten sinulla menee töissä? Jaksatko, pelkäätkö, vältteletkö vai nautitko? Oletteko muutoksen äärellä? Teettekö aidosti yhdessä töitä? Onko kaikkien osaaminen tunnistettu? Mikä on kunkin rooli työyhteisössä?

Työnohjauksessa saat apua työn sujumiseen, parempaan vuorovaikutukseen, itsesi ymmärtämiseen, hyvinvointiin ja kehittymiseen. Vietät elämästäsi jättiläismäisen ajan töissä ja työkaverien kanssa. Ei ole samantekevää miten siellä menee. Työnohjauksessa pääset tutkimaan työsi vaatimuksia, toimintatapojasi, rajojasi, vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Päämääränä on kehittää työssä jaksamista ja varmuutta sekä lisätä nautintoa omaan työhösi.

Esiintymiskoulutus

Kääk! Esiintyminen yleisölle, miten tämä voikaan jännittää näin paljon? Esiintymiskoulutuksessa opit puhumaan yleisölle vaikuttavasti ja luonnollisesti omana itsenäsi. Saat apua jännityksen hallintaan. Saatat yllättyä kyvyistäsi ja oppia nauttimaan esiintymistilanteesta. Olen koulutettu näyttelijä (Teatterikorkeakoulu) ja minulla on yli 20 vuoden kokemus esiintymisestä.